Alles over mijn akkoordenboek

Als componist, gitarist en pianist weet ik maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om de juiste akkoorden te vinden in het schrijfproces. Daarom besloot ik om het ultieme akkoordenboek te ontwikkelen. Een boek dat een helder overzicht biedt van de relevantste akkoorden verdeeld over drie-, vier- en vijfklanken. Met 221 akkoorden, weergegeven als notenschrift, pianodiagram en gitaardiagram, is dit boek een absolute must-have voor elke componist, gitarist en pianist die zijn of haar vaardigheden naar het volgende niveau wil tillen.

Het boek is uitgerust met premium papier en voorzien van een spiraalbinding, zodat je het op de piano eenvoudig open kunt bladeren tijdens gebruik. Bovendien is het door de inhoudsopgave gemakkelijk te navigeren.

Ik gebruik dit boek zelf ook in mijn schrijfproces en ik kan zeggen dat het ontzettend inspirerend werkt. Ik ben trots op wat ik heb ontwikkeld en de reacties van tevreden klanten bevestigen dit. “Een verzameling van alle akkoorden via snelmenu’s”, aldus A. Vos. Rob des Bouvrie was ook zeer te spreken over de verzorgde uitstraling van het boek en de zorgvuldige verpakking. Wim Peters prees onze aftersales en hulp bij aankoop als top.

Onze definitie van kwaliteit is voldoen aan de verwachtingen van de klant. Mocht dit niet het geval zijn, stuur het product binnen 14 dagen retour en ontvang het volledige aankoopbedrag terug.
Bestel nu je exemplaar van “Het ultieme akkoordenboek voor componisten, gitaristen en pianisten” en ontdek zelf hoeveel dit boek je kan helpen in je muzikale reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *